Den här veckan visar data från Arcane Research att det har varit en enorm efterfrågan på Grayscales nyligen lanserade börsnoterade kryptotrustningar. Efter de förtroenden som fick DTC-behörighet förra måndag har LTCN (litecoin) -aktier sålt för en premie på 753% medan BCHG (bitcoin cash) -aktier har sålt för en premie på 351%.

Grayscale Investments ‘Litecoin Trust (LTCN) och Bitcoin Billionaire ser intensiv efterfrågan sedan den officiella lanseringen förra måndag.

Enligt statistik från Arcane Research sålde LTCN för en premie på 753% medan BCHG-förtroendet sålde för en premie på 351%

Handeln med båda förtroendena växte inte riktigt upp förrän nästa dag och Arcane Research sa att LTCN “handlade med en vild premie sedan lanseringen.”

“För närvarande är premien för LTCN 753%,” tweetade Arcane. “Hög detaljhandelns efterfrågan på LTC- exponering ger lukrativ avkastning för de tidiga investerarna i förtroendet.”

Arcane sade att de viktigaste drivkrafterna för Grayscale-premier inkluderar investerare som köper direkt in i förtroendet [som] söker kompensation för lockup-perioden, hög detaljhandelns efterfrågan på kryptoexponering genom 401 000 besparingar, med få andra alternativ. Forskarna tilllade också att vissa investerare kanske inte känner till premierna.

“Gråskalan [Bitcoin Cash] Trust lanserades också i tisdag och har också handlat till en stor premie”, tillkom Arcanes Twitter-inlägg. “Den nuvarande premien för BCHG är 351%.”

Arcane tillade att BCHG-premien har sjunkit sedan förtroendet lanserades. Efter att ha tweetat om LTCN, BCHG och ETHE-förtroendet också, sa Arcane att den offentliga efterfrågan på digitala tillgångar gör det till en perfekt tid att distribuera en börshandlad fond (ETF).

”Totalt sett är premierna för Grayscale-produkter långt över vad de borde vara, när man tar hänsyn till lockup-kompensationen,” konstaterade forskarna.

Arcane sade vidare:

Premierna visar att den offentliga efterfrågan på kryptoexponering är hög och att marknaden är mogen för en ETF.

By admin